-->

GoUP robí ľudí šťastnejšími

04.08.2015 3 minútové čítanie    Kategórie: Prípadové štúdie,Reklama na Internete
GoUP robí ľudí šťastnejšími

Keď nás prvýkrát oslovil riaditeľ Tanečného klubu Danube, Andrej Mičunek, so žiadosťou o pomoc, nezostali sme ľahostajní. TK Danube nie je to totiž obyčajná tanečná škola, ale neziskové občianske združenie.

Ich výnimočnosť však spočíva v aktivitách, ktoré vytvárajú pre ľudí s rôznymi druhmi postihnutia, telesnými i mentálnymi. Dávajú im možnosť pocítiť šťastie z tanca, a to ako jediní na Slovensku! Takéto aktivity sú však náročné a ich cieľ, vytvárať zmiešané páry zo zdravých tanečníkov a tých s určitým postihnutím, ešte náročnejší. Nie je to však nemožné. Každý tanečník, či už zdravý alebo nie, si zaslúži zažiť svoj tanec snov. Aj vy sa môžete pridať do tanečného klubu za symbolické členské a okrem toho, že sa naučíte rôzne tance, dostanete možnosť pomôcť iným. Pre splnenie tohto poslania, ale potrebovala tanečná škola dať o sebe vedieť širokej verejnosti. Preto začala spolupráca GoUP s TK Danube. A ako vlastne prebiehala?

Pomoc TK Danube

GoUP pomáha tanečnému klubu už takmer 7 rokov. Reklamnú kampaň sme viedli a spravovali po celý čas zadarmo, jediné náklady si účtoval Google za inzerciu. Ročne minuli na kredity pár stoviek eur. Žiaľ, nič prevratné. Pred vyše troma mesiacmi však nastala obrovská zmena. Podarilo sa nám zapojiť TK Danube do programu Google Ad Grants.

Google Ad Grants

Hoci sme po celú dobu našej spolupráce robili pre nich maximum, boli sme obmedzovaní nízkym rozpočtom tanečnej školy. Čísla jednoducho nepustili… Tie však nabrali s verziou nástroja Google AdWords, Google Ad Grants, úplné iné rozmery! Tento program poskytuje neziskovým organizáciám bezplatnú inzerciu v AdWords v hodnote až 10 000 USD mesačne. Ak si logicky dáte vedľa seba pár stoviek ročne za kampane a porovnáte ich so sumou 10 000 USD za jednu mesačnú (!!!), tak je jasné, že už sme sa dostali do úplne inej propagačnej dimenzie. Nie je reklama ako reklama, však?

Status charitatívna organizácia

Samozrejme, Google Ad Grants má aj určité pravidlá a obmedzenia. Ak sa chcete zapojiť do programu, musíte mať ako organizácia platný status „charitatívna“. Okrem toho ste obmedzení spomínaným mesačným rozpočtom, čo reálne predstavuje sumu 329 USD na deň, ktorú nesmiete prekročiť. Inzerovať môžete iba textové reklamy vo vyhľadávacej sieti. Taktiež text reklám musí spĺňať určité podmienky po obsahovej stránke. Viac informácií o programe nájdete v odkaze o Google Ad Grants.

Reklama zadarmo

Aj keď máte sčasti okresané možnosti, účet v AdWords sa spravuje podobne ako u ostatných inzerentov. A tým sa dostávame späť k nám. Absolvovali sme pomerne komplikovaný proces s cieľom získať pre TK Danube reklamu úplne zadarmo. Tŕnistá cesta zapojenia tanečného klubu do programu trvala niekoľko týždňov, no úspešne sme ňou prešli. Vďaka GoUP dnes mesačná kampaň TK Danube dosahuje cez grant od Google diametrálne odlišnú sumu. A stále stúpa!

 

Neustále na kampani usilovne pracujeme, prerábame, kontrolujeme, zlepšujeme. Ak máte záujem o pomoc a ste charitatívna organizácia, nebojte sa nám ozvať. Určite tento proces absolvujeme aj pre Vás!


Stay connected
Reklama
Najlepšie články
Newsletter
som
Najnovšie články

Najnovšie online články o online svete

Ako môže performance marketing zvýšiť vaše miery konverzie?


5 minútové čítanie

Mnohé z marketingových kampaní zasahujú svoj cieľ v tzv. náročnej perspektíve realizovania konverzie. Pritom sa spaľujú peniaze, zdroje, úsilie a čas. Aby sme sa tomu vyhli a optimalizovali a maximalizovali mieru konverzie, k marketingovým stratégiám je potreba rôznych prístupov a jedným z takýchto prístupov je práve performance marketing. Nástup performance marketingu ako účinnej stratégie dokázal […]

Ako naplánovať rozpočet pre online marketing na celý rok?


7 minútové čítanie

Online marketing je hnacou silou úspechu mnohých podnikov. Premyslený rozpočet na online marketing je pri vstupe do roka 2024 dôležitejší, ako kedykoľvek predtým. Jedná sa o plán, ktorý vám zabezpečí, aby ste čo najlepšie využili služby digitálneho marketingu a zároveň dosiahli svoje marketingové ciele. V tomto článku vás prevedieme základnými krokmi pri plánovaní rozpočtu pre […]

Viac článkov, viac informácii, viac reálných skúseností:

ČÍTAŤ VIAC V MAGAZÍNE

Socializujme sa. Dajte nám Like a nič Vám neujde.

[if lte IE 9]>

Vyžiadajte si nezáväzný návrh

Presne viete, čo potrebujete? Pošlite nám vašu predstavu, pripravíme vám nezáväznú ponuku. Neviete či je pre vás najlepší Google, Facebook alebo Instagram? Alebo potrebujete zlepšiť web? Zašlite nám adresu Vašich web stránok, pripravíme vám nezáväzný návrh.