-->

Chcem zrušiť už odoslaný mail. Používate Gmail? Urobte to takto

Barbora Jurovcová 26.06.2015 < 1 minútové čítanie    Kategórie: Reklama na Internete
Chcem zrušiť už odoslaný mail. Používate Gmail? Urobte to takto

Kliknutie na „odoslať“ a následné chytanie sa za hlavu. Email odoslaný nesprávnej osobe, bez prílohy (najlepšie bez cv-čka, keď sa uchádzate o pracovnú pozíciu), preklepy a nemožnosť vrátiť krok späť. Google vyriešil problém, s ktorým sa stretol snáď každý. Viete, ako zrušiť už odoslaný mail?

 

Undo Send

Google v pondelok oficiálne uviedol do života Undo Send. Možnosť „vrátiť“ nesprávny mail naspäť do vašej schránky. Táto možnosť bola predstavená už v marci 2009, kedy bola súčasťou Google Labs – testovacej pôdy pre nové projekty, ktoré nie sú plne funkčné. Táto funkcia sa minulý mesiac stala aj súčasťou Inboxu – Google appky, ktorá organizuje vašu schránku (napr. zoskupením podobných správ do kategórií):

 

Možnosť Undo Send je vo webovej verzii Gmailu primárne vypnutá, čo znamená, že na to, aby ste email zastavili na „polceste“ a chybu v správe/prílohe/príjemcovi upravili, potrebujete vykonať zopár jednoduchých kliknutí.

 

1. Nastavenia

zrusit-uz-odoslany-mail

 

2. Undo Send

Keď povolíte možnosť „Undo Send“,  vyberte časový limit, do ktorého bude možné (po kliknutí na „odoslať“ ) odosielanie emailu zrušiť (5, 10, 20 alebo 30 sekúnd).

zrusit-uz-odoslany-mail-2

 

Odoslal som mail, ktorý chcem zrušiť

Stačí kliknúť na „Undo“ – „Späť“ (do zvoleného časového limitu) a mail spätne upraviť.

zrusit-uz-odoslany-mail-3

 

Zdroj: Google

 


Stay connected
Reklama
Najlepšie články
Newsletter
som
Najnovšie články

Najnovšie online články o online svete

Ako naplánovať rozpočet pre online marketing na celý rok?


7 minútové čítanie

Online marketing je hnacou silou úspechu mnohých podnikov. Premyslený rozpočet na online marketing je pri vstupe do roka 2024 dôležitejší, ako kedykoľvek predtým. Jedná sa o plán, ktorý vám zabezpečí, aby ste čo najlepšie využili služby digitálneho marketingu a zároveň dosiahli svoje marketingové ciele. V tomto článku vás prevedieme základnými krokmi pri plánovaní rozpočtu pre […]

Kompletné výsledky firmy Meta + Grafy


6 minútové čítanie

Skupina Meta (Facebook) na konci minulého týždňa uviedla, že za 3. štvrťrok zaznamenala dobré výsledky, stabilný nárast počtu používateľov a najlepšie štvrťročné príjmy v histórií. A hoci stále vynakladá veľké prostriedky do virtuálnej reality, aj v tejto oblasti sa situácia začína vyvíjať o niečo ružovejšie. Najprv k používateľom. Facebook v treťom štvrťroku navýšil počet mesačných […]

Najlepší čas pre uverejňovanie príspevkov na sociálnych sieťach v roku 2023


4 minútové čítanie

Spoločnosť Sprout Social zverejnila svoj každoročný zoznam najlepších časov pre uverejnenie príspevkov v rámci hlavných aplikácií sociálnych médií, na základe analýzy trendov zapojenia viac ako 34 tisíc používateľov spoločnosti Sprout (v priebehu uplynulého roka). Po prvýkrát spoločnosť Sprout poskytla údaje zo služby TikTok, ktoré by mohli poskytnúť ďalšie pomocné usmernenia v širšom marketingovom procese sociálnych […]

Viac článkov, viac informácii, viac reálných skúseností:

ČÍTAŤ VIAC V MAGAZÍNE

Socializujme sa. Dajte nám Like a nič Vám neujde.

[if lte IE 9]>

Vyžiadajte si nezáväzný návrh

Presne viete, čo potrebujete? Pošlite nám vašu predstavu, pripravíme vám nezáväznú ponuku. Neviete či je pre vás najlepší Google, Facebook alebo Instagram? Alebo potrebujete zlepšiť web? Zašlite nám adresu Vašich web stránok, pripravíme vám nezáväzný návrh.