-->

Líder tohto dream-tímu od roku 2008

Tomáš Varga

Čítať GoSTORY

Náš líder (CEO) Tomáš, stojí na čele GoUP od roku 2008, teda od doby, kedy bol internetový marketing v plienkach. Určuje smerovanie agentúry a vďaka tomu, že pracoval na tisíckach kampaní, vie presne, čo funguje. Buduje okolo seba tím, na ktorý sa dokáže 100% spoľahnúť a ktorý sa dokáže 100% spoľahnúť naňho. Je držiteľom 5 Google certifikátov, v tomto čase už zrejme expirovaných.
Vediem tím špičkových profesionálov, na ktorých som hrdý! Baví ma sledovať, ako naši ľudia rastú s každým novým projektom. Počas rokov sme sa rozrástli na 15 členný tím a minulý rok sme výrazne posilnili SEO tím, pretože aj keď sa to istý čas zdalo, SEO zďaleka nie je mŕtve, naopak, je v ňom obrovský potenciál. Už keď som mal 16, tak som urobil svoju prvú webstránku a čoskoro som zistil, že viac ma baví na Internete komunikovať ako kódovať. Na vysokej škole som pochopil fungovanie počítačových sietí a keď sa začal rozvíjať reklamný systém AdWords, jeho filozofia ma uchvátila. Začal som s ním experimentovať a výsledky sa dostavili okamžite. Odtiaľ to už išlo samo. Inšpirujú ma ľudia, ktorí dokážu vidieť viac ako ostatní. Marketéri, ktorí sú psychológovia, lídri, ktorí sú inšpiráciou nie len pre svoje firmy, ale pre celý svet. Teší ma úspech. Pozoruhodný výsledok kampane alebo získanie veľkého klienta, prípadne keď nás Google ohodnotí ako agentúru s vysokým potenciálom rastu – to je pre mňa signál, že to, čo robíme, robíme dobre. Otráviť ma dokáže, keď nefunguje niečo, čo fungovať má. To znamená zbytočnú alebo dvojitú prácu. Preto dbám na to, aby sme prácu robili na prvý raz stopercentne. Nikdy sa nedokážem úplne odpútať od práce. Kedykoľvek som online (čo je prakticky stále), sledujem, čo sa deje. Ale už sa to zlepšuje. Na začiatku som nad prácou premýšľal non-stop a to aj v noci. Teraz už mám aj víkendy, kedy si na prácu nespomeniem. Ideálny klient je ten, ktorý má reálny cieľ. Dobrá kampaň nestačí, pokiaľ máte nepredajný produkt. Ak klient vie čo robí, je ochotný spolupracovať a dá si poradiť. Potom s radosťou sledujem jeho progres z mesiaca na mesiac. Rodina. Bez výborného osobného zázemia človek nedosiahne nič. Dobré jedlo. V tomto som hedonista – doprajem si kvalitné jedlo. Rád varím a víno je moje hobby. Odporúčam vinotéku DveDeci (a to zatiaľ nie sú klientom) 😉 Moderné technológie. Napriek tomu nemusím mať každú vychytávku, čo sa objaví na trhu, ale som systematický človek, fascinujú ma systémy, ktoré fungujú.

Články autora Tomáš Varga

[if lte IE 9]>

Vyžiadajte si nezáväzný návrh

Presne viete, čo potrebujete? Pošlite nám vašu predstavu, pripravíme vám nezáväznú ponuku. Neviete či je pre vás najlepší Google, Facebook alebo Instagram? Alebo potrebujete zlepšiť web? Zašlite nám adresu Vašich web stránok, pripravíme vám nezáväzný návrh.