-->

Ste neziskovka? Google vám pomôže. Zadarmo

Barbora Jurovcová 20.02.2015 2 minútové čítanie    Kategórie: Reklama na Internete
Ste neziskovka? Google vám pomôže. Zadarmo

Google si jedného dňa povedal, že svoj program Google pre neziskové organizácie, rozšírený v 8 krajinách sveta, launch-ne aj pre Slovákov. Urobil tak 5. februára. A robí to bezplatne.

 

Ste neziskovka. Máte svoj web a ten má určitú návštevnosť. Informácie o tom, kto sa k vám preklikal a ako, sú tými najlepšími ukazovateľmi toho, ako robiť váš obsah, aby sa na vašu stránku klikalo a klikalo. A kliknú si aj dobrovoľníci. Aj darcovia. Google Analytics je len jednou zo služieb, ktoré vám Google ponúka bezplatne.

 

Bezplatná reklama v službe AdWords™ v hodnote do 10 000 USD mesačne

Áno. O tom vieme už od októbra. Ale čo všetko je súčasťou free balíčka Google pre neziskové organizácie?

 

Google Ad Grants

propagujte vaše webové stránky reklamou v službách Google

zvýšte povedomie výberom relevantných kľúčových slov a vytvorte reklamy, ktoré vás zviditeľnia

sledujte finančné príspevky, registráciu dobrovoľníkov online

YouTube

upravte vzhľad svojho YouTube kanála umiestnením vášho loga

vložte priamo do svojich videí call-to-action vrstvu

Google Apps

získajte free prístup k službám ako Gmail, Kalendár a Disk Google

využite úložisko s kapacitou 30 GB

spolupracujte s kolegami online

Sú vaši kolegovia „rozlezení“ kade-tade? Profesionálny e-mail, zdieľané kalendáre a online ukladanie, to je perfektné riešenie pre tímy a kooperáciu vašich aktivít.

 

Keď sa z reklamy vyťaží maximum

Tak napr. česká neziskovka Člověk v tísni získala do svojej zbierky vďaka programu Google Ad Grants viac ako 2 milióny korún a ich reklamy si prekliklo 700 tisíc užívateľov.

Americká humanitárna organizácia Direct Relief International získala počas prvých troch rokov od získania grantu 6 000 percentný nárast v počte navštívení stránok. Podľa magazínu Forbes je jednou z dvoch neziskoviek v USA, ktorá je osem po sebe nasledujúcich rokov 100% úspešná v zhromažďovaní finančných prostriedkov! Za tento neuveriteľný skok v online zviditeľnení vďačí organizácia práve programu pre neziskovky.

 

Keď Google dáva, tak ber

Čo je potrebné na to, aby ste sa do programu Google pre neziskové organizácie mohli zapojiť aj vy:

  1. Spĺňať požiadavky
  2. Požiadať o účasť v programe
  3. Zaregistrovať sa

Využite služby Googlu a spropagujte svoju organizáciu. Veď je to zadarmo.

 

Zdroje: Google, google-cz.blogspot.sk, techsoup.sk

 


Stay connected
Reklama
Najlepšie články
Newsletter
som
Najnovšie články

Najnovšie online články o online svete

Ako naplánovať rozpočet pre online marketing na celý rok?


7 minútové čítanie

Online marketing je hnacou silou úspechu mnohých podnikov. Premyslený rozpočet na online marketing je pri vstupe do roka 2024 dôležitejší, ako kedykoľvek predtým. Jedná sa o plán, ktorý vám zabezpečí, aby ste čo najlepšie využili služby digitálneho marketingu a zároveň dosiahli svoje marketingové ciele. V tomto článku vás prevedieme základnými krokmi pri plánovaní rozpočtu pre […]

Kompletné výsledky firmy Meta + Grafy


6 minútové čítanie

Skupina Meta (Facebook) na konci minulého týždňa uviedla, že za 3. štvrťrok zaznamenala dobré výsledky, stabilný nárast počtu používateľov a najlepšie štvrťročné príjmy v histórií. A hoci stále vynakladá veľké prostriedky do virtuálnej reality, aj v tejto oblasti sa situácia začína vyvíjať o niečo ružovejšie. Najprv k používateľom. Facebook v treťom štvrťroku navýšil počet mesačných […]

Najlepší čas pre uverejňovanie príspevkov na sociálnych sieťach v roku 2023


4 minútové čítanie

Spoločnosť Sprout Social zverejnila svoj každoročný zoznam najlepších časov pre uverejnenie príspevkov v rámci hlavných aplikácií sociálnych médií, na základe analýzy trendov zapojenia viac ako 34 tisíc používateľov spoločnosti Sprout (v priebehu uplynulého roka). Po prvýkrát spoločnosť Sprout poskytla údaje zo služby TikTok, ktoré by mohli poskytnúť ďalšie pomocné usmernenia v širšom marketingovom procese sociálnych […]

Socializujme sa. Dajte nám Like a nič Vám neujde.

[if lte IE 9]>

Vyžiadajte si nezáväzný návrh

Presne viete, čo potrebujete? Pošlite nám vašu predstavu, pripravíme vám nezáväznú ponuku. Neviete či je pre vás najlepší Google, Facebook alebo Instagram? Alebo potrebujete zlepšiť web? Zašlite nám adresu Vašich web stránok, pripravíme vám nezáväzný návrh.