-->

GoUP hľadá stážistov!

Tomáš Varga 15.06.2015 3 minútové čítanie    Kategórie: Reklama na Internete
GoUP hľadá stážistov!

GoUP rastie a Ty porastieš s ním! Hľadáme šikovných ľudí, ktorí sa chcú naučiť veľa a rýchlo. Pridaj sa k nám a získaj najcennejšiu skúsenosť – prax.

Pracuj v najrýchlejšie sa rozvíjajúcom odvetví reklamy. Online ide hore, rok 2015 priniesol najviac noviniek a my chceme, aby si fungovanie skutočnej online agentúry zažil na vlastnej koži. Máme však niekoľko požiadaviek. Musíš akceptovať, že z kolegov sa stávajú priatelia, v piatok sa pripravujú spoločné raňajky a aj na tie obedy chodíme pekne spolu. Ak sa budeš potrebovať vyventilovať, zahádž si do terča alebo si zabrnkaj na gitare. A popritom všetkom sa budeš, samozrejme, starať o to, aby boli klienti spokojní a kampane spĺňali ich požiadavky minimálne na 100%. Skúsenosti nemusíš mať žiadne, tak neváhaj a vyber si z ponúkaných pozícií pre stážistov!

 

Koho hľadáme? 1. PPC špecialistu

Potrebujeme budúceho experta na PPC systémy, predovšetkým Google Adwords a Facebook Ads. Budeš pracovať na kampaniach, ktoré využívajú najhorúcejšie novinky, ktoré Google alebo Facebook spustí. Zistíš, aké je dôležité cielenie kampaní a aké výsledky dokáže priniesť kampaň, ktorá bola spustená len pred hodinou.

Čo budeš robiť?

  • Dostaneš do rúk 400 rôznych kampaní, v ktorých sa nachádza viac ako milión kľúčových slov

  • Naučíš sa optimalizovať zdanlivo dokonalé a zistíš, že priestor na zlepšenie je všade

  • Budeš sa podielať na úspechu našich klientov

  • Do všetkého ťa zaškolí a celý čas ťa bude viesť certifikovaný špecialista Google a tak sa môžeš stať profíkom v odbore PPC reklám už počas školy

Koľko budeš robiť?

Minimálne 3 mesiace. Minimálne 4 hodiny denne. Ak chceš viac, je to na tebe.

Čo za to dostaneš?

Obrovské skúsenosti v oblasti online marketingu či prípravy, optimalizácie a reportingu kampaní rôznych veľkostí a segmentov trhu. Nenechávaj nič na náhodu a staň sa profesionálom už počas štúdia!

 

Koho hľadáme? 2. Account Managera

Klienti a kampane pribúdajú a pribúdajú a ty by si chcel prax, však? Čo povieš na pozíciu Junior account manager v online agentúre, ktorá hľadá posilu do tímu, ktorý ťa bude mať rád.

Ak vyhľadávaš vyzváňajúce telefóny, emailovú schránku, ktorá nie je nikdy prázdna, požiadavky klientov prijímaš bez ohľadu na to, že nie vždy sú (a veď uvidíš aké), dokážeš skoordinovať prácu grafikov, PPC špecialistov, copywriterov a v podstate všetkých, ktorí sa podieľajú na úspešnej kampani, ktorá znamená šťastného klienta, tak hľadáme práve teba!

Čo budeš robiť?

  • Dostaneš do portfólia počet klientov, ktorý zvládneš (bude ich veľa)

  • Naučíš sa komunikovať, počúvať klienta, hľadať riešenia, prezentovať, riešiť problémy (často neriešiteľné)

  • Zvládneš skoordinovať činnosť všetkých oddelení agentúry

  • Budeš si vedieť zorganizovať čas (lebo budeš musieť)

  • Budeš súčasťou celého procesu, na konci ktorého chceme klienta spokojného a šťastného. A keď bude klient šťastný, budeme šťastní všetci 🙂

Koľko budeš robiť?

3 mesiace, min. 4 hodiny denne (alebo koľko budeš vládať a chcieť)

Čo za to dostaneš?

Skúsenosti na nezaplatenie. Hneď bude to cv-čko krajšie 🙂 Skvelý tím odborníkov, od ktorých sa naučíš veľa a ešte je s nimi aj sranda. Fakt, že robíš niečo viac ako tvoji spolužiaci. A teplý obed.

 

GoUP hľadá stážistov

Ak si sa rozhodol, že hľadáme práve teba, tak odhoď všetky zábrany a napíš nám na ahoj@goup.sk.


Stay connected
Reklama
Najlepšie články
Newsletter
som
Najnovšie články

Najnovšie online články o online svete

Ako naplánovať rozpočet pre online marketing na celý rok?


7 minútové čítanie

Online marketing je hnacou silou úspechu mnohých podnikov. Premyslený rozpočet na online marketing je pri vstupe do roka 2024 dôležitejší, ako kedykoľvek predtým. Jedná sa o plán, ktorý vám zabezpečí, aby ste čo najlepšie využili služby digitálneho marketingu a zároveň dosiahli svoje marketingové ciele. V tomto článku vás prevedieme základnými krokmi pri plánovaní rozpočtu pre […]

Kompletné výsledky firmy Meta + Grafy


6 minútové čítanie

Skupina Meta (Facebook) na konci minulého týždňa uviedla, že za 3. štvrťrok zaznamenala dobré výsledky, stabilný nárast počtu používateľov a najlepšie štvrťročné príjmy v histórií. A hoci stále vynakladá veľké prostriedky do virtuálnej reality, aj v tejto oblasti sa situácia začína vyvíjať o niečo ružovejšie. Najprv k používateľom. Facebook v treťom štvrťroku navýšil počet mesačných […]

Najlepší čas pre uverejňovanie príspevkov na sociálnych sieťach v roku 2023


4 minútové čítanie

Spoločnosť Sprout Social zverejnila svoj každoročný zoznam najlepších časov pre uverejnenie príspevkov v rámci hlavných aplikácií sociálnych médií, na základe analýzy trendov zapojenia viac ako 34 tisíc používateľov spoločnosti Sprout (v priebehu uplynulého roka). Po prvýkrát spoločnosť Sprout poskytla údaje zo služby TikTok, ktoré by mohli poskytnúť ďalšie pomocné usmernenia v širšom marketingovom procese sociálnych […]

Socializujme sa. Dajte nám Like a nič Vám neujde.

[if lte IE 9]>

Vyžiadajte si nezáväzný návrh

Presne viete, čo potrebujete? Pošlite nám vašu predstavu, pripravíme vám nezáväznú ponuku. Neviete či je pre vás najlepší Google, Facebook alebo Instagram? Alebo potrebujete zlepšiť web? Zašlite nám adresu Vašich web stránok, pripravíme vám nezáväzný návrh.