-->

GoUP dovolenkári ⛱

Ivana Fertáľová 02.06.2017 4 minútové čítanie    Kategórie: Social Media
GoUP dovolenkári ⛱

Tak a je tu opäť čas last minute dovoleniek, newsfeedov preplnených párkov na pláži (rozumej fotky ženských stehien) a tak vám trošku priblížime cestovanie nášho tímu. Chcela som vyspovedať všetky GoUPky a GoUPkov a zistiť, kde sa im najviac páčilo a kam sa chystajú tento rok.

Aby to nebola nuda, pýtala som sa ich aj na nejaké tie cestovateľské faily (veď každý už nejaké svoje zažil). Na dovolenkách sú na dennom poriadku, všetci však máme problém zmieniť sa o nich, keďže väčšina by mala ostať radšej navždy zatajená. 😈

Inak, človek by nepovedal, že bude musieť ľudí s takou témou, ako je cestovanie, obháňať od pondelka a aj tak do piatku zoženie odpovede od pár kolegov (je nás tu celkom 12…). PPCčkári by písali len o Tag Manageroch, salesáci o Case Studies – ľudia, common, veď je piatok. 😊 Urobíme z toho teda viacdielny seriál. Snáď.

Najlepšie zážitky sú tie, ktoré počas ich priebehu vôbec nie sú vtipné, ale s odstupom času dokážu najviac pobaviť. Každý z nás také má. Najprv som spovedala mojich spolusediacich, Sašku a Tomáša.

Senior accountka Saša za mrežami

Ohrid

Kam sa chystáš na dovolenku tento rok?

Nedávno som sa vrátila z Balkánu a možno ho v auguste navštívim znova. V pláne je ešte Sardínia a verím, že aj Kuba, a nejaké predĺžené víkendy v Chorvátsku (pozdravujem šéfovcov). 😄

Čierna Hora

Ktorá destinácia je tvoja najobľúbenejšia a prečo?

Dlho bola a asi aj bude najobľúbenejšia Kréta, taká malá rybárska dedinka. Vraciam sa tam každý rok. Kréta je krásny ostrov s úžasnými plážami a ľuďmi (dokým pre nich nerobíte 😄). Z týchto typických letných dovolenkových destinácii pre mňa zatiaľ #1.
Ale TOP dovolenka je pre mňa táto posledná, a to cesta Balkánom. Prešli sme Srbsko, Macedónsko, Albánsko, Čiernu horu, kopec zážitkov, aj hory, aj mestá, aj pláže. Veľa sme videli, zažili. Spravili 3 260 km. Všetko na jednotku zorganizované cez Dirty.sk, odporúčam všetkými desiatimi. 👍

dirty.sk

Ako ťa ovplyvňuje profesionálna deformácia počas dovolenky?

Profesionálna deformácia je pre mňa pocit zúfalstva, keď neviem nájsť internety a skontrolovať si firemné maily. 😄
Najčastejšie asi registrujem billboardy a bavím sa na grafikách. Alebo na tej istej modelke z fotobanky, ako sme niekde použili aj my.

Saška na Kréte

Spomínaš si na nejaký dovolenkový fail?

Jeden zo zverejniteľných zážitkov je asi pobyt v krétskej base. Teraz to už beriem ako vtipný zážitok, áno, ale vtedy mi nebolo všetko jedno. Asi 6 policajných dodávok zastalo v noci pri našom plážovom bare, kde som robila. Z každej vyskákalo 5 policajtov. To už som bola asi mesiac na Kréte a do tohto momentu som nevidela krétskeho chlapa vyššieho ako ja. Až keď som uvidela tých policajtov som pochopila, kde sú všetci 2 metroví chlapi. A títo boli navyše ovešaní takými veľkými pištoľkami.

Odviedli nás s vykrútenými rukami v dodávkach, poľnou cestou niekam do tramtárie do basy. V noci tam nebol nikto anglicky hovoriaci, čiže ani ja, ani kamoška sme netušili, prečo sme tam. Ráno prišiel pán policajt, zavolal si nás, strčil nám do ruky nejaký papier „Toto podpíšte“. Áno, bolo to po grécky. 😄 Keď sme odmietli, odmietli nás pustiť. Tak sme podpísali, doteraz neviem čo.

Keď sme sa konečne dostali naspäť k našej šéfovej, ktorá vyškerená sedela pri bare a popíjala frape metrio me gala, až vtedy sme sa dozvedeli, že nie, ani sme nikoho nezabili, ani nič neukradli, ani nič nepašovali. Len za nás nezaplatila nejaký smiešny poplatok. Túto noc mi narástol asi prvý šedivý vlas. 😊

CEO Tomáš s bombou v taške

Tomáš CEO GoUP

Kam sa chystáš na dovolenku tento rok?

Malorča a Chorvátsko. Asi. Neviem.

Ktorá destinácia je tvoja najobľúbenejšia a prečo?

Kuba – je to skanzen. A dokonale ďaleko s obmedzeným internetom a drahým roamingom. Skutočná dovolenkaaaaaa.

Ako ťa ovplyvňuje profesionálna deformácia počas dovolenky

Veľmi. Hlavne ma deformuje pocit, že to tu bezo mňa zhorí do tla. 😄 Na dovolenke je zaujímavé to, že lokálnym kompletne stačí local marketing – väčšinou tabuľa na chodníku a vykrikujúci pozývač.

Keď vedenie odíde na dovolenku

Spomínaš si na nejaký dovolenkový fail?

V NYC na nás spolucestujúci na autobusovej stanici zavolali policajtov, pretože sme ich požiadali, aby nám postrážili batožinu a išli sme na raňajky. Keď sme sa do 10 minút nevrátili, vyhodnotili nás s manželkou ako teroristov. Následná policajná diskotéka zábavná nebola.

Alebo ako mi na moste vo Filadelfii zaparkovalo SUVčko v kufri môjho požičaného auta. Udržali sme sa na moste, to bolo potešiteľné. A ešte to, že policajti nám poskytli útočisko, autopožičovňa okamžite zabookovala hotel a na druhý deň zabezpečila náhradné auto. Všetko zadarmo. Aby sme mohli pokračovať v našom výlete.

Jaaaj a ešte som kupoval cigary v temných uličkách v Havane a maličkých obývačkách domácich. Adrenalín tohto zážitku som si uvedomil až doma. Preto mám Kubu rád.

Od Tomáša som márne pýtala fotky…

Nemám. Nedám 😄

But don’t worry…

Nebojteee, aj keď si občas doprajeme oddych a vypneme (nie len internety) na dovolenkách, o vaše kampane sa má vždy kto starať. Všetci to poznáme a vieme, že dovolenka dokáže perfektne nakopnúť. #ibažebynie. 😄 Pokračujeme o týždeň.⛱


Stay connected
Reklama
Najlepšie články
Newsletter
som
Najnovšie články

Najnovšie online články o online svete

Ako naplánovať rozpočet pre online marketing na celý rok?


7 minútové čítanie

Online marketing je hnacou silou úspechu mnohých podnikov. Premyslený rozpočet na online marketing je pri vstupe do roka 2024 dôležitejší, ako kedykoľvek predtým. Jedná sa o plán, ktorý vám zabezpečí, aby ste čo najlepšie využili služby digitálneho marketingu a zároveň dosiahli svoje marketingové ciele. V tomto článku vás prevedieme základnými krokmi pri plánovaní rozpočtu pre […]

Kompletné výsledky firmy Meta + Grafy


6 minútové čítanie

Skupina Meta (Facebook) na konci minulého týždňa uviedla, že za 3. štvrťrok zaznamenala dobré výsledky, stabilný nárast počtu používateľov a najlepšie štvrťročné príjmy v histórií. A hoci stále vynakladá veľké prostriedky do virtuálnej reality, aj v tejto oblasti sa situácia začína vyvíjať o niečo ružovejšie. Najprv k používateľom. Facebook v treťom štvrťroku navýšil počet mesačných […]

Najlepší čas pre uverejňovanie príspevkov na sociálnych sieťach v roku 2023


4 minútové čítanie

Spoločnosť Sprout Social zverejnila svoj každoročný zoznam najlepších časov pre uverejnenie príspevkov v rámci hlavných aplikácií sociálnych médií, na základe analýzy trendov zapojenia viac ako 34 tisíc používateľov spoločnosti Sprout (v priebehu uplynulého roka). Po prvýkrát spoločnosť Sprout poskytla údaje zo služby TikTok, ktoré by mohli poskytnúť ďalšie pomocné usmernenia v širšom marketingovom procese sociálnych […]

Viac článkov, viac informácii, viac reálných skúseností:

ČÍTAŤ VIAC V MAGAZÍNE

Socializujme sa. Dajte nám Like a nič Vám neujde.

[if lte IE 9]>

Vyžiadajte si nezáväzný návrh

Presne viete, čo potrebujete? Pošlite nám vašu predstavu, pripravíme vám nezáväznú ponuku. Neviete či je pre vás najlepší Google, Facebook alebo Instagram? Alebo potrebujete zlepšiť web? Zašlite nám adresu Vašich web stránok, pripravíme vám nezáväzný návrh.